Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) 2021-1 Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Ağustos 2021, Cuma 72

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurul Toplantısı  26.08.2021 tarihinde Artvin İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Sabahattin DÖNMEZ, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin KURT, DOKA Artvin Yatırım Destek Ofisi Sorumlusu Berna Kiriş Turna, KOSGEB Artvin İl Müdürü Arif Ercan, Artvin Çoruh Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa CANSIZ ve Öğr. Gör. Ertan DİNÇ 'in katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Artvin ilinin sanayi ve üretiminin dönüşümünün sağlanması, ilin ihracat kapasitesinin artırılabilmesi yeni ürün geliştirme ve pazarlara ulaştırabilmesi, ihtiyaç duyulan yeni etkinlikler tespit edilerek eğitim ve istihdam modellerinin geliştirilmesi ve sanayi üretiminin sürdürülebilirliğini sağlama konusunda görüşler ve öneriler dile getirilmiştir. 2021 yılı 2. Dönemi toplantısının Aralık ayı içerisinde Vali Yardımcısı başkanlığında yapılması ve bir sonraki toplantıya kadar ilin lokomotif sektörleri olan alanlarda firma ziyaretleri gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.