KÜSİ Kapsamında Doğu Ağaç Sanayi Firması Ziyaret Edildi

18 Mart 2020, Çarşamba 163

Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği kapsamında, Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları Hakkında Bilgilendirme yapmak ve Kamu-Üniversitenin üreticinin yanında olduğunu göstermek amacıyla Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB İl Müdürlüğü, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Ticaret İl Müdürlüğü ve AÇÜ Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü birlikteliğiyle Borçka Orman Ürünleri ziyareti gerçekleştirilmiştir. Ziyarette il genelinde ve Artvin Çoruh Üniversitesi ev sahipliğinde Artvin İli Kereste Sektör Toplantısı yapılması kararlaştırılmıştır. Toplantı tarihi ilk olarak 26 Nisan 2020 olarak kararlaştırılmış olup, T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan yeni koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir. Toplantı tarihi netleşince ilgili paydaşlara ikinci bir duyuru yapılacaktır.