Üniversitemiz KÜSİ Kapsamında Faaliyetlerini Sürdürüyor

22 Eylül 2020, Salı 23

Artvin Çoruh Üniversitesi, ilimiz Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği  (KÜSİ) heyeti ile iş fikri olan ve bunu hayata geçirmeyi hedefleyen Artvinli bir vatandaşımıza proje ve fikir desteğinde bulundu. Kendine ait bir de patenti olan vatandaşımızın, özgün projesini ve iş fikrini dinleyen KÜSİ ekibi, kamudan ve üniversitelerden alabileceği destekler hakkında kendisine yönlendirmelerde bulundu. Vatandaşımızın amacına ulaşabilmesi ve iş fikrini hayata geçirebilmesi için gerekli tavsiyelerini sıraladı.

Toplantıya vatandaşımızın yanı sıra, Artvin Çoruh Üniversitesi Proje Koordinasyon Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa CANSIZ, Artvin Ticaret İl Müdürü Bilal TAŞ, Artvin KOSGEB İl Müdürü Arif ERCAN, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Artvin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Berna Kiriş TURNA, Artvin Çoruh Üniversitesi Bilim-Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Emrah PEŞMAN, Dr. Öğretim Üyesi Cafer Mert YEŞİLKANAT ve Dr. Öğretim Üyesi Ömer KASAR katıldı.